Gevorderden cursus

Midweek, weekend, avond.

Cursus gevorderden

Heeft u de Lichtgevorderden cursus afgerond? Stap dan nu in de Gevorderden cursus! Met deze cursus kunt u steeds meer groeien in de techniek van het roeien. U leert steeds beter roeien, sturen en omgaan met het materiaal. Ook gaat de snelheid van de boot omhoog, de intensiteit neemt toe en worden de rondjes die u vaart groter. 

U kunt blijven kiezen uit de verschillende dagen en tijden van de week.

Overzicht van de cursus

  • Roeien in stabiele roeiboten om veiligheid te waarborgen
  • 1 uur per les (Midweek, Avond of Weekend)
  • Coaching en begeleiding door onze gekwalificeerde instructeurs
  • TopRow Haarlem biedt diensten van hoge kwaliteit, zonder u te confronteren met algemene lidmaatschap regels van een Roeivereniging

Ervaring
Lichtgevorderden cursus 1&2 vereist

Duur
8 weken

Commitment
1 wekelijkse training

Locatie
TopRow Haarlem
Noord Schalkwijkerweg 101
2034 JA Haarlem
Kaart & Routebeschrijving

Periodes cursussen:
Maart – december
Cursusagenda

Prijs
€149,-

Veelgestelde vragen

Wat is een roeicursus en hoe werkt het?

Op 6 momenten in het jaar start er een roeicursus van 8 weken. Je kan je zowel individueel opgeven, dan wordt er door ons een groep samengesteld van maximaal 4 personen. Je kan ook zelf een groep van 4 personen samenstellen.

Ik heb nog nooit geroeid. Voor welke roeicursus kan ik mij het beste inschrijven?

De beginners cursus 1.

Waar kan ik mij opgeven voor een roeicursus?

Op de pagina van de betreffende cursus.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn inschrijving in een ploeg?

Na het invullen en insturen van het formulier ontvangt u in de mail direct een bevestiging dat het formulier is verstuurd. In de week voorafgaande aan de cursus ontvangt u dan een email met op welke tijd wij u hebben kunnen indelen. Daarna ontvangt u nog een email met de factuur voor de betreffende roeicursus.

 

Ik ga een paar weken op vakantie in een cursus, maar wil wel roeien. Kan dat?

Met uitzondering van de beginnerscursus 1 kunnen bestaande klanten een losse les volgen. U belt dan op de dag zelf naar het Roeicentrum (ochtend va 08:30 en avond va 16:30 uur) en de hoofdinstructeur kan kijken of er en plaats beschikbaar is in een ploeg van hetzelfde niveau. De prijs van een losse les is €21.

 

Zijn er lessen bij slecht weer?

Jazeker! Roeien is een buitensport dat doorgang heeft in alle weertypes. Ook bij regen en wind. Is het weer zo slecht dat we niet buiten kunnen roeien, zal er een alternatief binnen programma worden georganiseerd.

Moet ik kunnen zwemmen?

Om deel te kunnen nemen aan alle roeiactiviteiten bij TopRow, moet je ten minste in het bezit zijn van zwemdiploma A.

Zijn er ook roeicursussen voor de jeugd?

Voor kinderen van de leeftijd 10 t/m 14 jaar hebben wij speciale jeugd roeicursussen. Onder het kopje ‘cursussen’ kan u hier meer over lezen. Daarnaast organiseren wij voor deze jeugd in de vakanties ‘Splashweken’.

Wat is het restitutie beleid?

Bij het inschrijven van de roeicursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Als je eenmaal bent ingedeeld voor de cursus is er geen restitutie van het bedrag mogelijk. Het terugtrekken van de cursus kan tot 2 weken voor de cursus van start gaat. Hierbij brengen wij een bedrag van €25 administratie kosten in rekening.