Open Dag


Kom kennis maken met de roeisport

Een paar keer per jaar organiseren wij een open dag. In de middag onder begeleiding van een instructeur kun je jouw eerste roeihalen maken op het land en op het water. Iedereen 18-80 jaar is welkom. Hou de website in de gaten voor de eerstvolgende open dag!

Over TopRow Haarlem

TopRow Haarlem biedt u een zeer gevarieerd scala aan roeicursussen. Roeien is een buitensport en bij ons kunt u het hele jaar door roeicursussen boeken. Ons professioneel team van gekwalificeerde instructeurs zal u tijdens alle lessen, activiteiten en clinics begeleiden. Naast genieten van het adembenemende uitzicht over het Spaarne en de grachten, staat het verbeteren van uw roeitechniek en fysieke fitheid centraal.

Roeicursussen 2024

  • Winter (start 15 januari)
  • Voorjaar 1 (start 18 maart)
  • Voorjaar 2 (start 13 mei)
  • Zomer (start 8 juli)
  • Najaar 1 (start 2 september)
  • Najaar 2 (start 28 oktober)

Beginners

TopRow Haarlem heeft als doel de roeisport voor iedereen toegankelijk te maken. Roeien is een gezonde sport die u het hele jaar kunt beoefenen! Team TopRow organiseert het hele jaar door Beginnerscursussen, die u de mogelijkheid geven om een kijkje te nemen in de wereld van de roeisport en te genieten van de prachtige Haarlemse wateren.

Open dag (18+)

Roeien op de rivier het Spaarne! Kom gratis kennis maken met de roeisport op onze open dagen. Iedereen is welkom om het roeien zelf te proberen. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs krijg je een instructie van ongeveer 30 minuten. Na de activiteit kan je je inschrijven voor een roeicursus, verdere vragen stellen en een heerlijke kop koffie drinken. Kom je ook langs? Onze volgende open dagen vinden plaats op 20 & 24 augustus 2024.

 

Privé lessen

Naast het reguliere cursusprogramma bieden wij ook de mogelijkheid om een privéles te boeken. De privélessen worden aangeboden op alle niveaus, in boottypes naar uw wens. Onze instructeurs zullen met u samenwerken om aan uw techniek te schaven, om zo een boost te geven aan uw vaardigheden. Boeken van een privéles heeft veel overeenkomsten met een ‘personal training’, omdat u centraal staat en de instructeur volledig kan ingaan op uw vragen en wensen. 

Locatie

TopRow Haarlem
Noord Schalkwijkerweg 101
2034 JA Haarlem

Nieuwsbrief

Onderdeel van: